Τα σεμινάρια έχουν σχεδιασθεί αποκλειστικά για ξενοδοχοϋπαλλήλους. Η δομή της ύλης, οι δεξιότητες που έχουν επιλεγεί να αναδειχθούν και κυρίως οι κίνδυνοι που διδάσκονται να προβλέπουν έγκαιρα, αφορούν ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις κάθε είδους. Ειδικότερα:

  • Οι τρεις πρώτοι κύκλοι, αφορούν όλες τις ειδικότητες, από το προσωπικό της κουζίνας μέχρι τους υπαλλήλους της διεύθυνσης, καθώς στοχεύουν στην παροχή βασικών γνώσεων και στην ανάπτυξη δεξιοτήτων που αφορούν την πρόληψη και την πρώτη ανταπόκριση σε έκτακτα περιστατικά, είτε αυτά αφορούν ατύχημα είτε εγκληματική ενέργεια.
  • Ο τέταρτος κύκλος έρχεται σαν συνέχεια των προηγουμένων να καλύψει τη διαχείριση των συμβάντων σε πραγματικό χρόνο επιχειρησιακά και επικοινωνιακά και απευθύνεται στους προϊσταμένους των τμημάτων και τη διεύθυνση.
  • Τέλος ο πέμπτος κύκλος εξειδικεύεται τον σχεδιασμό μέτρων, την εκπόνηση σχεδίων και το συντονισμό των ενεργειών μεταξύ του προσωπικού ασφαλείας και του υπόλοιπου προσωπικού. Ως εκ τούτου απευθύνεται στο προσωπικό της Διεύθυνσης και τους προϊσταμένους ασφαλείας.

Πέραν των ανωτέρω όλοι οι κύκλοι περιλαμβάνουν ανάλυση του ισχύοντος περιβάλλοντος ασφάλειας τη δεδομένη χρονική στιγμή, ειδικότερους κινδύνους που μπορεί να προκύψουν και ανάλυση των ενδεδειγμένων προληπτικών δράσεων.

 

Μοιράσου αυτή τη δημοσίευση

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter